Haarco Raalte

Haarco Raaltespecialist in woninginrichting

Haarco, woninginrichters met passie. In het centrum van Raalte vindt u de uitgebreide showroom, met deskundige medewerkers. Het is een familiebedrijf, ontstaan uit enthousiasme en plezier rondom stofferen en het inrichten van uw woning.

Haarco bestaat 35 jaar en zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat op moderne wijze uw woning voorziet van tapijt, gordijnen, raamdecoraties of een pvc vloer. Kenmerken zijn; korte lijnen, eerlijk advies, vrijblijvende prijsopgave en maatwerk. Deze website geeft een goed beeld van wie ze zijn en wat ze doen.

Services

OntwikkelingOntwerp

Project

WebsiteMaatwerk

De opdracht:

De huidige website van Haarco Raalte voldeed al enige tijd niet meer aan de wensen. Daarom de vraag naar een website die voldeed aan de wensen en de huidige technieken. De vernieuwde website en logo valt mooi samen met het 35 jarig bestaan van de woonwinkel. Naast een herkenbare stijl en gebruiksgemak is de website geschikt voor mobiel, tablet en desktop.

Nieuw logo & huisstijl
Met als uitgangspunt het bestaande logo hebben wij een nieuw en fris logo ontworpen. Dit in het kader van het 35 jarig bestaan van het familiebedrijf en aansluitend bij de stijl van de nieuwe website.

Bekijk dit project